Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Nože Tanganryu Hocho
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra
Nože Nakagoshi Hocho
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Kobo
Nože Ochi Hocho
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty
Speciální japonský sekáček
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD
Nože Zuika Hocho
Nože Kamo Hocho
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry
Nože Ryuzo Hocho
Nože Fukaku-Ryu Hocho
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Nashiji
Nože Tadafusa Hocho
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru«
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru«
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru«
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru«
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru«
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu
Nože Oukoku-Ryu Hocho
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto

  zpět na kategorii  

Drobné (jemné) stopy po úderech kladiva zdobí horní část ručně kovaných trojvrstvých čepelí. Řezná vrstva je z práškově metalurgicky vyrobené oceli SG-2 a dává tomuto noži mimořádnou ostrost a životnost hrany. Pro osmibokou rukojeť se používá jemné Ořechové dřevo. Nůž je nerezový a má oboustranně zkosené ostří. Tvrdost 62 HRC.



 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
708952 Nůž na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
délka čepele 135 mm, tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 260 mm, hmotnost 55 g
NOVINKA
6955 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
708953 Nůž na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
délka čepele 180 mm, tloušťka čepele 2 mm, celková délka 320 mm, hmotnost 115 g
NOVINKA
9402 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
708954 Nůž na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
délka čepele 210 mm, tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 355 mm, hmotnost 125 g
NOVINKA
10800 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
708957 Nůž na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
délka čepele 240 mm, tloušťka čepele 1,9 mm, celková délka 395 mm, hmotnost 160 g
NOVINKA
13247 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.