Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Nože Tanganryu Hocho
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra
Nože Nakagoshi Hocho
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Kobo
Nože Ochi Hocho
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty
Speciální japonský sekáček
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD
Nože Zuika Hocho
Nože Kamo Hocho
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry
Nože Ryuzo Hocho
Nože Fukaku-Ryu Hocho
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Nashiji
Nože Tadafusa Hocho
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru«
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru«
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru«
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru«
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru«
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu
Nože Oukoku-Ryu Hocho
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu

  zpět na kategorii  

Tento nůž má čtvercovou rukojeť z jemného Ořechového dřeva, bez nýtů s lakovaným povrchem.

 
Tanganryu Hocho
Úspěšná kombinace moderního designu, tradičního tvaru čepele a vysoce kvalitních materiálů. Nože jsou k dispozici se třemi různými materiály rukojeti: lněná Micarta a Javorové nebo Ořechové dřevo. Damascénská struktura čepele u ostří plynule přechází do důlkové struktury povrchu u hřbetu čepele, který umožňuje snadnější průchod  krájeným materiálem a omezuje jeho lepení na čepel. Koncovka rukojeti z nerezové oceli má také důlkovou strukturu. Fascinující vzhled čepele vytváří celkem 66 vnějších vrstev nerezové oceli. Řezná vrstva je vyrobena z nerez oceli VG-10 té nejvyšší kvality, která se vyznačuje vynikající ostrostí a dlouhou životností hrany. Všechny modely mají oboustranně zkosené ostří kromě nože na chléb, ten má jednostranně zkosené ostří. Nože se dodávají se v dárkové krabici. Nůž je nerezový, tvrdost 60 HRC.


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
709961 Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
délka čepele 170 mm, tloušťka čepele 2,1 mm, celková délka 310 mm, hmotnost 190 g
NOVINKA
9720 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.