Tradiční nože Hocho |
Z rukou mistra kováře |
Nůž na ryby Shigeki Hocho »Classic«, Sashimi |
Dělicí nůž Shigeki Hocho »Classic«, Deba |
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto |
Nože Hocho Deluxe |
Nože Shigefusa Hocho Kitaeji |
Nože Shigefusa Hocho Kasumi |
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto |
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho »Classic«, Usuba |
Nože Shigeki Aogami Hocho |
Nože Kurosaki Hocho |
Sada nožů Kurosaki Hocho - 2 ks |
Nože Anryu Hocho |
Sada nožů Anryu Hocho - 2 ks |
Univerzální nože Shiro Kamo Hocho, Santoku |
Sada nožů Kanehiro Hocho - 2 ks |
Univerzální nůž Kanehiro Hocho, Santoku |
Nože na ryby a maso Kanehiro Hocho, Gyuto |
Nože na ryby Okada Hocho |
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba |
Nůž na ryby a maso Kanehiro Hocho, Sujihiki |
Nůž na zeleninu Shiro Kamo Hocho, Usuba |
Sada nožů Shigeki Hocho »Classic« - 2 ks |
Víceůčelový nůž Shiro Kamo Hocho, Bunka |
Sada nožů Shiro Kamo Hocho - 2 ks |
Malý univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Petty |
Nože na ryby a maso Shiro Kamo Hocho, Gyuto |
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Gyuto |
Sady nožů Yamamoto Hocho SLD |
Malý víceúčelový nůž Saku Hocho s dřevěným pouzdrem, Petty |
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Sujihiki |
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho SLD, Usuba |
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Petty |
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Santoku |
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho, Usuba |
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Petty |
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho, Gyuto |
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho, Sujihiki |
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Santoku |
Sada nožů Yamamoto Hocho - 2 ks |
Nože na ryby a maso Kuro Hocho, Gyuto |
Nůž na zeleninu Fukaku-Ryu Hocho, Usuba, rukojeť z Javoru |
Nože na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Javoru |
Nůž na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Javoru |
Sady nožů Fukaku-Ryu Hocho, rukojeť z Javoru |
Víceúčelový nůž Fukaku-Ryu Hocho, Santoku, rukojeť z Javoru |
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Sujihiki |
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho SG-2, 2dílná sada |
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Gyuto |
Malý víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Petty |
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho SG-2, Usuba |
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Bunka |
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Santoku |
Nože na ryby Hideo Kitaoka Hocho, Yanagiba |
Malý víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Kasaiki |
Víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Funayuki |
Ořezávácí nůž Hideo Kitaoka Hocho, Ajikiri |
Sada nožů Shigeki Hocho, rukojeť z Ebenu |
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho, Gyuto, rukojeť z Ebenu |
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho, Usuba, rukojeť z Ebenu |
Víceúčelový nůž Shigeki Hocho, Ebony, Santoku, rukojeť z Ebenu |
Sady nožů Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge |
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge |
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, Gyuto, rukojeť ze dřeva Wenge |
Nůž na zeleninu Bontenunryu Hocho, Usuba, rukojeť ze dřeva Wenge |
Víceúčelový nůž Bontenunryu Hocho, Santoku, rukojeť ze dřeva Wenge |
Nože Sojusaku Hocho |
Nože Bontenunryu Hocho »Kai« |
Kreativní od mistra řemeslníka |
Ostré a dobré |
Nože Hocho v západním stylu |
Nože pro speciální aplikace |
Profesionální celo-ocelové nože |
Lovecké a outdoorové nože |
Stavebnice nožů |
Obsidián |
Materiály na výrobu nožů |
Outdoorové a lovecké sety Morakniv® |
Břitvy a příslušenství |
Nůžky |
|
|
Sada nožů Kurosaki Hocho - 2 ks
|
|
zpět na kategorii
|
|
Sada obsahuje nože:
- Univerzální nůž Kurosaki Hocho, Santoku (č. 719890)
- Nůž na ryby a maso Kurosaki Hocho, Gyuto (č. 719893)
Ručně kované nože od japonského mistra kováře Yu Kurosakiho. Zřetelné stopy po úderech kladiva zdobí horní část třívrstvé čepele. Díky tomu je povrch čepele nejen vizuálně velmi atraktivní ale také velmi praktický protože při krájení potravin nedochází k jejich nežádoucímu přilepení na čepel. Řezná vrstva je vyrobená z nerezové práškové oceli SG-2. Jedná se o jednu z nejtěžších ocelí používaných v kuchyňských nožích po celém světě. Tato tvrdá ocel je uzavřena ve dvou měkčích vrstvách nerezové oceli (sendvič), aby byla zajištěna stabilita čepele. Osmiboká rukojeť ze santalového dřeva je doplněna dutinkou z černého laminovaného dřeva. Nerezová čepel je opatřená podpisem mistra kováře, má oboustranně zkosené ostří a je kalená na tvrdost 63 HRC.
Vesnice nože Takefu
Takefu Knife Village je družstvo specialistů na kování čepelí. Udržuje tradici zpracování kovů téměř 700 let. Malá skupina mimořádně zručných mistrů kovářů vytváří ve svých kovárnách v malé vesnici v provincii Fukui omezenou sérii vynikajících nožů. Ručně vyrábějí své výrobky a vytvářejí jedinečné japonské kuchyňské nože vyrobené pouze z nejlepších materiálů.
Z rukou mistra kováře Mistr kovář provádí všechny důležité úkony pro vytvoření velmi speciálních uměleckých děl. To dělá z každého nože jedinečný, speciální a cenný kousek. Mistr kovář garantuje kvalitu svým jménem na každém noži.
|
|
|
|
Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.
|
|