Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Čepel od mistra řemeslníka
Nože Saji Hocho, rukojeť pouštní železné dřevo
Sada nožů Saji Hocho, rukojeť pouštní železné dřevo - 2 ks
Nože na ryby a maso Mina Hocho, Gyuto
Malý univerzální nůž Mina Hocho, Petty
Nože Mina Hocho
Sady nožů Shigeki Hocho Kuro
Nože Shigeki Hocho Kuro
Nože Kanetsune Hocho
Sady nožů Mina Hocho
Malý univerzální nůž Mina Hocho Kuro, Petty
Nože Saji Rainbow Hocho
Sady nožů Sakai Hocho, hnědá rukojeť
Nože Sakai Hocho, černá rukojeť
Nůž na ryby a maso Sakai Hocho, Sujihiki, hnědá rukojeť
Nůž na bylinky Shigeki Hocho
Nože na ryby a maso Sakai Hocho, Gyuto, hnědá rukojeť
Nůž na bylinky Shigeki Hocho Kuro
Víceúčelový nůž Tanganryu Hocho, Santoku, rukojeť z Javoru
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Javoru
Malý víceúčelový nůž Tanganryu Hocho, Petty, rukojeť z Javoru
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Javoru
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Javoru
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Javoru
Sada nožů Tanganryu Hocho, rukojeť z Javoru - 2 ks
Sada nožů Prever Hocho - 2 ks
Nůž na chléb Prever Hocho
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku
Malý víceúčelový nůž Sakai Hocho, Petty, hnědá rukojeť
Nůž na zeleninu Sakai Hocho, Usuba, hnědá rukojeť
Víceůčelový nůž Sakai Hocho, Santoku, hnědá rukojeť
Ostré pro všechny účely
Puristická klasika
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nože na ryby a maso Sakai Hocho, Gyuto, hnědá rukojeť

  zpět na kategorii  

Japonské nože v západním stylu o které se snadno pečuje. Řezné jádro z oceli VG-10 je obklopeno 16 vrstvami nerezové oceli Suminagashi. Struktura po úderech kladiva na povrchu horní části čepele je nejen vizuálně velmi atraktivní ale také zabraňuje potravinám přilepit se na čepel. Rukojeť z hnědé březové překližky je upevněná pomocí tří nerezových nýtů a doplněná o dutinku z nerezové oceli. Čepel má oboustranně zkosené ostří a tvrdost čepele je 60 HRC. Nůž je nerezový, sedí pohodlně v ruce, je extrémně ostrý a snadno se o něj pečuje.



 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
708273 Nůž na ryby a maso Sakai Hocho, Gyuto, hnědá rukojeť
délka čepele 140 mm, tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 245 mm, hmotnost 90 g
NOVINKA
2941 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
708274 Nůž na ryby a maso Sakai Hocho, Gyuto, hnědá rukojeť
délka čepele 180 mm, tloušťka čepele 2 mm, celková délka 320 mm, hmotnost 145 g
NOVINKA
3832 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
708275 Nůž na ryby a maso Sakai Hocho, Gyuto, hnědá rukojeť
délka čepele 210 mm, tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 330 mm, hmotnost 180 g
NOVINKA
4575 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
708276 Nůž na ryby a maso Sakai Hocho, Gyuto, hnědá rukojeť
délka čepele 240 mm, tloušťka čepele 2 mm, celková délka 370 mm, hmotnost 250 g
NOVINKA
5318 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.