Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Nožová ocel
Čepele a polotovary čepelí
Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože
Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy
Čepele pro japonské kuchyňské nože, trojvrstvé.
Polotovary čepelí s černým kovaným povrchem pro japonské kuchyňské nože
Kompaktní čepele pro kuchyňské nože
Damaškové čepele, 15 vrstev
Polotovary čepelí Tadafusa Nashiji
Raffir Čepele kuchařských nožů, damašek, 110 vrstev
Čepele a polotovary čepelí pro západní nože
Čepele pro japonské lovecké a outdoorové nože
Střenky a ostatní materiály
Bezpečná přeprava nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy

  zpět na kategorii  

Polotovar pro výrobu menších sekacích nožů, trojvrstvá ocel, jádro z modré papírové oceli, povrch čepele má kovaný vzhled, oboustranné oboustranná faseta. Neleštěná a nebroušená, není nerezová.Tvrdost 61HRC.

 

Délka ostří 110 mm, celková délka 170 mm, tloušťka 3 mm.



Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože

Tato kategorie obsahuje jak Polotovary čepelí - které nejsou nabroušené a vyleštěné tak i Čisté čepele - které jsou již nabroušené, vyleštěné a připravené k okamžitému použití. Dále také obsahuje jednotlivé typy čepelí jako je např. Santoku - univerzální kuchyňský nůž, Gyuto - nůž na ryby a maso, Usuba - nůž na zeleninu, Sujihiki - nůž na ryby a maso.



 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719539 Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvá 1505 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.