Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Nožová ocel
Čepele a polotovary čepelí
Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože
Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy
Čepele pro japonské kuchyňské nože, trojvrstvé.
Polotovary čepelí s černým kovaným povrchem pro japonské kuchyňské nože
Kompaktní čepele pro kuchyňské nože
Damaškové čepele, 15 vrstev
Polotovary čepelí Tadafusa Nashiji
Raffir Čepele kuchařských nožů, damašek, 110 vrstev
Čepele a polotovary čepelí pro západní nože
Čepele pro japonské lovecké a outdoorové nože
Střenky a ostatní materiály
Bezpečná přeprava nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože

Tato kategorie obsahuje jak Polotovary čepelí - které nejsou nabroušené a vyleštěné tak i Čisté čepele - které jsou již nabroušené, vyleštěné a připravené k okamžitému použití. Dále také obsahuje jednotlivé typy čepelí jako je např. Santoku - univerzální kuchyňský nůž, Gyuto - nůž na ryby a maso, Usuba - nůž na zeleninu, Sujihiki - nůž na ryby a maso.




Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy


NOVINKA


Čepele pro japonské kuchyňské nože, trojvrstvé.


NOVINKA


Polotovary čepelí s černým kovaným povrchem pro japonské kuchyňské nože


NOVINKA


Kompaktní čepele pro kuchyňské nože


NOVINKA


Damaškové čepele, 15 vrstev


NOVINKA


Polotovary čepelí Tadafusa Nashiji


NOVINKA


Raffir Čepele kuchařských nožů, damašek, 110 vrstev