|  | Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože
         Tato kategorie obsahuje jak Polotovary čepelí - které nejsou nabroušené a vyleštěné tak i Čisté čepele - které jsou již nabroušené, vyleštěné a připravené k okamžitému použití. Dále také obsahuje jednotlivé typy čepelí jako je např. Santoku - univerzální kuchyňský nůž, Gyuto - nůž na ryby a maso, Usuba - nůž na zeleninu, Sujihiki - nůž na ryby a maso. 
 
	
		|  | 
                            
                                | NOVINKA |  
                                
                             
                                |  
 
 
 |  | 
                            
                                | NOVINKA |  
                                
                             
                                |  
 
 
 |  |  
		| 
                            
                                | NOVINKA |  
                                
                             
                                |  
 
 
 |  | 
                            
                                | NOVINKA |  
                                
                             
                                |  
 
 
 |  | 
                            
                                | NOVINKA |  
                                
                             
                                |  
 
 
 |  |  
		| 
                            
                                | NOVINKA |  
                                
                             
                                |  
 
 
 |  |  |  |  |