Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto


tloušťka čepele 2,1 mm, celková délka 240 mm, délka čepele 105 mm, hmotnost 55 g
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
tloušťka čepele 2,1 mm, celková délka 240 mm, délka čepele 105 mm, hmotnost 55 g

tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 270 mm, délka čepele 135 mm, hmotnost 60 g
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 270 mm, délka čepele 135 mm, hmotnost 60 g

tloušťka čepele 2 mm, celková délka 275 mm, délka čepele 150 mm, hmotnost 75 g
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
tloušťka čepele 2 mm, celková délka 275 mm, délka čepele 150 mm, hmotnost 75 g

tloušťka čepele 2,4 mm, celková délka 355 mm, délka čepele 210 mm, hmotnost 150 g
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
tloušťka čepele 2,4 mm, celková délka 355 mm, délka čepele 210 mm, hmotnost 150 g