Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Nůž na ryby Shigeki Hocho »Classic«, Sashimi
Dělicí nůž Shigeki Hocho »Classic«, Deba
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nože Hocho Deluxe
Nože Shigefusa Hocho Kitaeji
Nože Shigefusa Hocho Kasumi
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho »Classic«, Usuba
Nože Shigeki Aogami Hocho
Nože Kurosaki Hocho
Sada nožů Kurosaki Hocho - 2 ks
Nože Anryu Hocho
Sada nožů Anryu Hocho - 2 ks
Univerzální nože Shiro Kamo Hocho, Santoku
Sada nožů Kanehiro Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kanehiro Hocho, Santoku
Nože na ryby a maso Kanehiro Hocho, Gyuto
Nože na ryby Okada Hocho
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba
Nůž na ryby a maso Kanehiro Hocho, Sujihiki
Nůž na zeleninu Shiro Kamo Hocho, Usuba
Sada nožů Shigeki Hocho »Classic« - 2 ks
Víceůčelový nůž Shiro Kamo Hocho, Bunka
Sada nožů Shiro Kamo Hocho - 2 ks
Malý univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Shiro Kamo Hocho, Gyuto
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Gyuto
Sady nožů Yamamoto Hocho SLD
Malý víceúčelový nůž Saku Hocho s dřevěným pouzdrem, Petty
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Sujihiki
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho SLD, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Petty
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho, Gyuto
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho, Sujihiki
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Santoku
Sada nožů Yamamoto Hocho - 2 ks
Nože na ryby a maso Kuro Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Fukaku-Ryu Hocho, Usuba, rukojeť z Javoru
Nože na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Javoru
Sady nožů Fukaku-Ryu Hocho, rukojeť z Javoru
Víceúčelový nůž Fukaku-Ryu Hocho, Santoku, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Sujihiki
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho SG-2, 2dílná sada
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Gyuto
Malý víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Petty
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho SG-2, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Santoku
Nože na ryby Hideo Kitaoka Hocho, Yanagiba
Malý víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Kasaiki
Víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Funayuki
Ořezávácí nůž Hideo Kitaoka Hocho, Ajikiri
Sada nožů Shigeki Hocho, rukojeť z Ebenu
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho, Gyuto, rukojeť z Ebenu
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho, Usuba, rukojeť z Ebenu
Víceúčelový nůž Shigeki Hocho, Ebony, Santoku, rukojeť z Ebenu
Sady nožů Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, Gyuto, rukojeť ze dřeva Wenge
Nůž na zeleninu Bontenunryu Hocho, Usuba, rukojeť ze dřeva Wenge
Víceúčelový nůž Bontenunryu Hocho, Santoku, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože Sojusaku Hocho
Nože Bontenunryu Hocho »Kai«
Kreativní od mistra řemeslníka
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Univerzální nože Shiro Kamo Hocho, Santoku

  zpět na kategorii  

719881 - Čepel se skládá z 21 vrstev a má řezné jádro z Bílé Papírové Oceli. Tvrdost 61 HRC. Není odolná proti korozi.

 

719882 - Čepel se skládá ze 3 vrstev a má řezné jádro z Modré Papírové Oceli. Tvrdost 63 HRC. Není odolná proti korozi.

 

719883 - Čepel se skládá z 30 vrstev Suminagashi oceli. Řezné jádro je z práškové SG-2 oceli (jedna z nejtvrdších ocelí na světě). Tvrdost 63 HRC. Čepel je nerezová.

 

Všechny nože mají osmibokou rukojeť z ořechového dřeva dokončenou černou dutinkou z laminovaného dřeva. Kovaná čepel ma oboustranně zkosené ostří a nese podpis mistra kováře.

 

Kovář Shiro Kamo vytváří své čepele ve vesnici Takefu Knife Village. Jedná se o družstvo specialistů na kování čepelí které si udržuje tradici sofistikovaného zpracování kovů téměř 700 let. Jednotlivé japonské kuchyňské nože jsou vyráběny ručně a používají se na jejich výrobu pouze ty nejlepší materiály. Jako uznání za své vynikající dílo získal kovář Shiro Kamo ve věku 45 let titul "Mistr tradičního řemesla".



Z rukou mistra kováře
Mistr kovář provádí všechny důležité úkony pro vytvoření velmi speciálních uměleckých děl. To dělá z každého nože jedinečný, speciální a cenný kousek. Mistr kovář garantuje kvalitu svým jménem na každém noži.


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719881 Univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Santoku
Bílá Papírová Ocel - délka čepele 170 mm, tloušťka čepele 1,6 mm, celková délka 320 mm, hmotnost 130 g
NOVINKA
5016 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719882 Univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Santoku
Modrá Papírová Ocel - délka čepele 165 mm, tloušťka čepele 1,6 mm, celková délka 315 mm, hmotnost 135 g
NOVINKA
3532 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719883 Univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Santoku
PM Ocel - délka čepele 170 mm, tloušťka čepele 2 mm, celková délka 320 mm, hmotnost 145 g
NOVINKA
7687 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.