Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Nože Tanganryu Hocho
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra
Nože Nakagoshi Hocho
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Kobo
Nože Ochi Hocho
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty
Speciální japonský sekáček
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD
Nože Zuika Hocho
Nože Kamo Hocho
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry
Nože Ryuzo Hocho
Nože Fukaku-Ryu Hocho
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Nashiji
Nože Tadafusa Hocho
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru«
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru«
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru«
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru«
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru«
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu
Nože Oukoku-Ryu Hocho
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nože Tadafusa Hocho Kobo

  zpět na kategorii  
Starověká továrna Tadafusa vyrábí vysoce kvalitní kuchyňské nože již po tři generace. Tyto ručně kované třívrstvé čepele mají řeznou vrstvu (ostří) z nerezové oceli SLD a díky vysokému obsahu uhlíku propůjčuje noži vynikající ostrost a působivou životnost hrany. Vnější vrstvy jsou odolné proti korozi, a proto se snadno udržují. Rukojeť je vyrobena z tepelně ošetřeného kaštanového dřeva. Nůž se pohodlně drží v ruce a skvěle se s ním pracuje. Nerezová záštita vytváří hladký přechod směrem k čepeli. Tvrdost čepele je 60 HRC. Nůž je odolný proti korozi a má oboustranně zkosené ostří.
 
Termické dřevo: 
Působením tepla (170–250 °C) a páry se struktura dřeva mění a zlepšuje se tak pro zvláštní použití (např. v kuchyni) cíleným a přirozeným způsobem bez přidání chemikálií. Během speciálního procesu ošetření je struktura buněčné stěny upravena tak, aby se snížila schopnost absorbovat vodu a zvýšila se odolnost proti bakteriím. Tepelné zpracování také propůjčuje dřevu o něco tmavší tón.
 
Analýza oceli: C = 1,5% / Si = 0,25% / Mn = 0,4% / Cr = 12% / Mo = 1% / V = ​​0,35%


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719660 Univerzální nůž Tadafusa Hocho Kobo, Santoku
tloušťka čepele 1,8 mm, délka čepele 170 mm, celková délka 300 mm, hmotnost 130 g
NOVINKA
3675 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719661 Nůž na ryby a maso Tadafusa Hocho Kobo, Gyuto
tloušťka čepele 1,6 mm, délka čepele 120 mm, celková délka 225 mm, hmotnost 50 g
NOVINKA
3116 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.