Tenká a mírně pružná čepel, ochrana ruky.
Profesionální celo-ocelové nože Profesionální celo-ocelové japonské nože jsou ideální pro profesionální kuchyně, závodní jídelny a další gastronomická zařízení. Díky své konstrukci jsou dokonale hygienické. Charakterizuje je ergonomický tvar a maximální odolnost. Čepele těchto špičkových nožů jsou zhotoveny ze špičkové jemné 6M-oceli (Hitachi Mono Steel, tvrdost 58 HRC), rukojeti pak z matné ušlechtilé nerezavějící oceli (NA-304). Nože padnou dokonale do ruky, jejich rukojeť velmi rychle přejímá teplo ruky a i díky své nízké hmotnosti tak umožňují delší práci bez větší únavy. Provedení "antibacterial". Nože jsou špičkovým japonským výrobkem, nezaměňujte je tedy s levnými napodobeninami čínské provenience. Materiál ostří: 6 M (Cr = 14%, C = 0,6%, Mo = 0,2%, V = 0,2%), cca 58 HRC, materiál rukojeti: NA-304 (Cr = 16%, Ni = 7%, Cu = 2%).
|
|
|
|