Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Celo-ocelový nůž Brieto® (Na salámy a bagety)
Celo-ocelový nůž Brieto® (Filetovací na ryby)
Celo-ocelový nůž Brieto® (Loupací)
Celo-ocelový nůž Brieto® (Vykosťovací)
Celo-ocelový nůž Brieto® (Univerzální)
Celo-ocelový nůž Brieto® (Kuchyňský) - 160 mm
Celo-ocelový nůž Brieto® (Kuchyňský) - 200 mm
Sada Celo-ocelových nožů Brieto® - 3 kusy
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Profesionální celo-ocelové nože

Profesionální celo-ocelové japonské nože jsou ideální pro profesionální kuchyně, závodní jídelny a další gastronomická zařízení. Díky své konstrukci jsou dokonale hygienické. Charakterizuje je ergonomický tvar a maximální odolnost. Čepele těchto špičkových nožů jsou zhotoveny ze špičkové jemné 6M-oceli (Hitachi Mono Steel, tvrdost 58 HRC), rukojeti pak z matné ušlechtilé nerezavějící oceli (NA-304). Nože padnou dokonale do ruky, jejich rukojeť velmi rychle přejímá teplo ruky a i díky své nízké hmotnosti tak umožňují delší práci bez větší únavy. Provedení "antibacterial". Nože jsou špičkovým japonským výrobkem, nezaměňujte je tedy s levnými napodobeninami čínské provenience. Materiál ostří: 6 M (Cr = 14%, C = 0,6%, Mo = 0,2%, V = 0,2%), cca 58 HRC, materiál rukojeti: NA-304 (Cr = 16%, Ni = 7%, Cu = 2%).




Celo-ocelový nůž Brieto® (Na salámy a bagety)




Celo-ocelový nůž Brieto® (Filetovací na ryby)




Celo-ocelový nůž Brieto® (Loupací)




Celo-ocelový nůž Brieto® (Vykosťovací)




Celo-ocelový nůž Brieto® (Univerzální)


NOVINKA


Celo-ocelový nůž Brieto® (Kuchyňský) - 160 mm


NOVINKA


Celo-ocelový nůž Brieto® (Kuchyňský) - 200 mm




Sada Celo-ocelových nožů Brieto® - 3 kusy