Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Sada steakových nožů Le Thiers® - 6 ks
Nůž na chléb
Sekáček Deluxe
Malý Japonský Univerzální nůž "Miki"
Univerzální nůž Lionsteel®
Sada kuchyňských nožů - 4 ks
Sada Univerzálních nožů Lionsteel® - 4 ks
Japonské zavírací kuchyňské nože "Ono"
Celo-ocelové nože Brieto®
Zakřivený nůž Maserin na bylinky
Houbařský nuž Maserin®
Sada nožů Victorinox® - 3 ks
Univerzální nůž Victorinox®
Zavírací nůž Maserin® Consoli
Filetovací nůž Victorinox®
Zavírací nože Maserin® Gourmet
Vykosťovací nůž Victorinox®
Zavírací nůž Maserin® Arno
Vykosťovací flexibilní nože Victorinox®
Řeznický nůž Victorinox®
Nože Victorinox® vykošťovací
Nůž na ryby Victorinox®
Japonský nůž na dopisy s pochvou
Nůž s pochvou na krk jako přívěsek
Nože na mazání
Nůž na krájení a mazání
Sada stolních nožů Le Thiers®, dvoubarevná rukojeť - 6 ks
Zavírací nůž Maserin®, rukojeť olivové dřevo
Zavírací nůž Perceval T45
Zavírací nůž Maserin®, 3v1, rukojeť jelení paroží
Nůž na chléb, olivové dřevo
Nůž na chléb, vrstvená Micarta
Sady nožů na steaky a stolování Le Thiers®
Sady nožů na steaky a stolování Le Thiers® Art Deco
Sady nožů na steaky a stolování Laguiole
Nuž Victorinox na ovoce a zeleninu
Sada nožů Le Thiers na sýry - 2 ks
Velký nůž na sýry
Nůž na steak Yosegi Ichimatsu
Skládací víceúčelové nože Victorinox Swiss Classic
Skládací zeleninové nože Victorinox Swiss Classic
Řemeslný nůž Hultafors HVK-BIO
Sady nožů na steaky a stolování Le Terril, 2 ks
Nůž Maserin Rupicapra
Rybí filetovací nože Cuda Professional
Rybí filetovací nůž Cuda
Mezenterický nůž Victorinox
Polní obvazový nůž Leomatik » Model L «
Kuchyňské nože Le Thiers, olivové dřevo
Malý kuchyňský nůž Vydra, Olivové dřevo
Loupací nůž Vydra, olivové dřevo
Čínský nůž na vaření
Nože na ryby »Ryu«
Steakové a stolní zavírací nože, damašek, včetně koženého pouzdra
Sekací nůž H. Roselli »Eskimo Ulu«, uhlíková ocel
Nůž na čínské vaření H. Roselli, uhlíková ocel
Univerzální nůž H. Roselli »Beet«, UHC
Nůž šéfkuchaře H. Roselli, UHC
Vykošťovací a filetovací nůž H. Roselli, UHC
Houbařský nůž Wood Jewel
Teleskopická opékací vidlice
Japonský nůž na nudle Soba Kiri
Houbařský nůž Opinel No. 8, buk
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Japonský nůž na nudle Soba Kiri

  zpět na kategorii  

Tradiční japonský nůž na nudle s rukojetí ze dřeva Hinoki, nazývaný také »Sobakiri«, je nepostradatelným pomocníkem při výrobě pravých japonských nudlí. Nůž během chvilky nakrájí vyválené těsto na proužky. Je poměrně těžký, aby se usnadnilo krájení těsta, a používá se s mírným pohybem vpřed. Kromě toho lze tupý konec nože použít jako špachtli pro vkládání nudlí přímo do vroucí vody. Čepel je vyrobena z nerezové oceli 1K6 a lze ji snadno přebrousit. Díky jednoduchému zkosení se nůž doporučuje pouze pro praváky. Tvrdost 58 HRC.


Rozměry:
- délka čepele 240 mm
- tloušťka čepele 3 mm
- šířka čepele 100 mm
- celková délka 260 mm
- hmotnost 400 g


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
720079 Japonský nůž na nudle Soba Kiri
NOVINKA
4264 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.