Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Nůž na ryby Shigeki Hocho »Classic«, Sashimi
Dělicí nůž Shigeki Hocho »Classic«, Deba
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nože Hocho Deluxe
Nože Shigefusa Hocho Kitaeji
Nože Shigefusa Hocho Kasumi
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho »Classic«, Usuba
Nože Shigeki Aogami Hocho
Nože Kurosaki Hocho
Sada nožů Kurosaki Hocho - 2 ks
Nože Anryu Hocho
Sada nožů Anryu Hocho - 2 ks
Univerzální nože Shiro Kamo Hocho, Santoku
Sada nožů Kanehiro Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kanehiro Hocho, Santoku
Nože na ryby a maso Kanehiro Hocho, Gyuto
Nože na ryby Okada Hocho
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba
Nůž na ryby a maso Kanehiro Hocho, Sujihiki
Nůž na zeleninu Shiro Kamo Hocho, Usuba
Sada nožů Shigeki Hocho »Classic« - 2 ks
Víceůčelový nůž Shiro Kamo Hocho, Bunka
Sada nožů Shiro Kamo Hocho - 2 ks
Malý univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Shiro Kamo Hocho, Gyuto
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Gyuto
Sady nožů Yamamoto Hocho SLD
Malý víceúčelový nůž Saku Hocho s dřevěným pouzdrem, Petty
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Sujihiki
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho SLD, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Petty
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho, Gyuto
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho, Sujihiki
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Santoku
Sada nožů Yamamoto Hocho - 2 ks
Nože na ryby a maso Kuro Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Fukaku-Ryu Hocho, Usuba, rukojeť z Javoru
Nože na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Javoru
Sady nožů Fukaku-Ryu Hocho, rukojeť z Javoru
Víceúčelový nůž Fukaku-Ryu Hocho, Santoku, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Sujihiki
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho SG-2, 2dílná sada
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Gyuto
Malý víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Petty
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho SG-2, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Santoku
Nože na ryby Hideo Kitaoka Hocho, Yanagiba
Malý víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Kasaiki
Víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Funayuki
Ořezávácí nůž Hideo Kitaoka Hocho, Ajikiri
Sada nožů Shigeki Hocho, rukojeť z Ebenu
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho, Gyuto, rukojeť z Ebenu
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho, Usuba, rukojeť z Ebenu
Víceúčelový nůž Shigeki Hocho, Ebony, Santoku, rukojeť z Ebenu
Sady nožů Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, Gyuto, rukojeť ze dřeva Wenge
Nůž na zeleninu Bontenunryu Hocho, Usuba, rukojeť ze dřeva Wenge
Víceúčelový nůž Bontenunryu Hocho, Santoku, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože Sojusaku Hocho
Nože Bontenunryu Hocho »Kai«
Kreativní od mistra řemeslníka
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nože Anryu Hocho

  zpět na kategorii  
Mistr kovář Katsushige Anryu je potomek z rodiny japonských kovářů vyrábějící nože. Tato rodina je již čtvrtou generací vyrábějící vysoce kvalitní kuchyňské nože. Kovář získal na počest své práce titul »Dento-Kogeishi« - »Mistr tradičních řemesel«. Čepel se skládá celkem z 33 vrstev, které vytvářejí výraznou a nádherně přitažlivou strukturu. Řezná vrstva je vyrobena z nerezové oceli VG-10 a vnější vrstvy jsou také odolné proti korozi, aby byla zajištěna snadná péče o nůž. Osmiboká, hnědá rukojeť ze santalového dřeva je doplněna černou dutinkou z laminovaného dřeva. Oboustranně zkosená čepel nese podpis mistra kováře . Tvrdost čepele je 60 HRC.
 
Vesnice nože Takefu
Takefu Knife Village je družstvo specialistů na kování čepelí. Udržuje tradici zpracování kovů téměř 700 let. Malá skupina mimořádně zručných mistrů kovářů vytváří ve svých kovárnách v malé vesnici v provincii Fukui omezenou sérii vynikajících nožů. Ručně vyrábějí své výrobky a vytvářejí jedinečné japonské kuchyňské nože vyrobené pouze z nejlepších materiálů.
 


Z rukou mistra kováře
Mistr kovář provádí všechny důležité úkony pro vytvoření velmi speciálních uměleckých děl. To dělá z každého nože jedinečný, speciální a cenný kousek. Mistr kovář garantuje kvalitu svým jménem na každém noži.


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719920 Univerzální nůž Anryu Hocho, Santoku
tloušťka čepele 1,9 mm, celková délka 310 mm, délka čepele 170 mm, hmotnost 130 g
NOVINKA
8314 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719921 Univerzální nůž Anryu Hocho, Bunka
tloušťka čepele 2 mm, celková délka 310 mm, délka čepele 165 mm, hmotnost 135 g
NOVINKA
8314 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719922 Univerzální nůž Anryu Hocho, Bunka
tloušťka čepele 1,9 mm, celková délka 255 mm, délka čepele 125 mm, hmotnost 85 g
NOVINKA
6311 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719923 Nůž na zeleninu Anryu Hocho, Usuba
tloušťka čepele 2,2 mm, celková délka 305 mm, délka čepele 165 mm, hmotnost 185 g
NOVINKA
8648 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719924 Nůž na ryby a maso Anryu Hocho, Gyuto
tloušťka čepele 2 mm, celková délka 255 mm, délka čepele 130 mm, hmotnost 75 g
NOVINKA
6144 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719925 Nůž na ryby a maso Anryu Hocho, Gyuto
tloušťka čepele 2 mm, celková délka 325 mm, délka čepele 180 mm, hmotnost 140 g
NOVINKA
8982 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719926 Vykošťovací nůž Anryu Hocho
tloušťka čepele 1,9 mm, celková délka 290 mm, délka čepele 150 mm, hmotnost 110 g
NOVINKA
7646 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.