Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Nůž na ryby Shigeki Hocho »Classic«, Sashimi
Dělicí nůž Shigeki Hocho »Classic«, Deba
Nůž na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nože Hocho Deluxe
Nože Shigefusa Hocho Kitaeji
Nože Shigefusa Hocho Kasumi
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho »Classic«, Gyuto
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho »Classic«, Usuba
Nože Shigeki Aogami Hocho
Nože Kurosaki Hocho
Sada nožů Kurosaki Hocho - 2 ks
Nože Anryu Hocho
Sada nožů Anryu Hocho - 2 ks
Univerzální nože Shiro Kamo Hocho, Santoku
Sada nožů Kanehiro Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kanehiro Hocho, Santoku
Nože na ryby a maso Kanehiro Hocho, Gyuto
Nože na ryby Okada Hocho
Nůž na zeleninu Kanehiro Hocho, Usuba
Nůž na ryby a maso Kanehiro Hocho, Sujihiki
Nůž na zeleninu Shiro Kamo Hocho, Usuba
Sada nožů Shigeki Hocho »Classic« - 2 ks
Víceůčelový nůž Shiro Kamo Hocho, Bunka
Sada nožů Shiro Kamo Hocho - 2 ks
Malý univerzální nůž Shiro Kamo Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Shiro Kamo Hocho, Gyuto
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Gyuto
Sady nožů Yamamoto Hocho SLD
Malý víceúčelový nůž Saku Hocho s dřevěným pouzdrem, Petty
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho SLD, Sujihiki
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho SLD, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Petty
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Yamamoto Hocho, Usuba
Malý víceúčelový nůž Yamamoto Hocho, Petty
Nože na ryby a maso Yamamoto Hocho, Gyuto
Nůž na ryby a maso Yamamoto Hocho, Sujihiki
Víceúčelový nůž Yamamoto Hocho SLD, Santoku
Sada nožů Yamamoto Hocho - 2 ks
Nože na ryby a maso Kuro Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Fukaku-Ryu Hocho, Usuba, rukojeť z Javoru
Nože na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Fukaku-Ryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Javoru
Sady nožů Fukaku-Ryu Hocho, rukojeť z Javoru
Víceúčelový nůž Fukaku-Ryu Hocho, Santoku, rukojeť z Javoru
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Sujihiki
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho SG-2, 2dílná sada
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho SG-2, Gyuto
Malý víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Petty
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho SG-2, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho SG-2, Santoku
Nože na ryby Hideo Kitaoka Hocho, Yanagiba
Malý víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Kasaiki
Víceúčelový nůž Hideo Kitaoka Hocho, Funayuki
Ořezávácí nůž Hideo Kitaoka Hocho, Ajikiri
Sada nožů Shigeki Hocho, rukojeť z Ebenu
Nože na ryby a maso Shigeki Hocho, Gyuto, rukojeť z Ebenu
Nůž na zeleninu Shigeki Hocho, Usuba, rukojeť z Ebenu
Víceúčelový nůž Shigeki Hocho, Ebony, Santoku, rukojeť z Ebenu
Sady nožů Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože na ryby a maso Bontenunryu Hocho, Gyuto, rukojeť ze dřeva Wenge
Nůž na zeleninu Bontenunryu Hocho, Usuba, rukojeť ze dřeva Wenge
Víceúčelový nůž Bontenunryu Hocho, Santoku, rukojeť ze dřeva Wenge
Nože Sojusaku Hocho
Nože Bontenunryu Hocho »Kai«
Kreativní od mistra řemeslníka
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nože Kurosaki Hocho

  zpět na kategorii  
Ručně kované nože od japonského mistra kováře Yu Kurosakiho. Zřetelné stopy po úderech kladiva zdobí horní část třívrstvé čepele. Díky tomu je povrch čepele nejen vizuálně velmi atraktivní ale také velmi praktický protože při krájení potravin nedochází k jejich nežádoucímu přilepení na čepel. Řezná vrstva je vyrobená z nerezové práškové oceli SG-2. Jedná se o jednu z nejtěžších ocelí používaných v kuchyňských nožích po celém světě. Tato tvrdá ocel je uzavřena ve dvou měkčích vrstvách nerezové oceli (sendvič), aby byla zajištěna stabilita čepele. Osmiboká rukojeť ze santalového dřeva je doplněna dutinkou z černého laminovaného dřeva. Nerezová čepel je opatřená podpisem mistra kováře, má oboustranně zkosené ostří a je kalená na tvrdost 63 HRC.
 
 
Vesnice nože Takefu
Takefu Knife Village je družstvo specialistů na kování čepelí. Udržuje tradici zpracování kovů téměř 700 let. Malá skupina mimořádně zručných mistrů kovářů vytváří ve svých kovárnách v malé vesnici v provincii Fukui omezenou sérii vynikajících nožů. Ručně vyrábějí své výrobky a vytvářejí jedinečné japonské kuchyňské nože vyrobené pouze z nejlepších materiálů.


Z rukou mistra kováře
Mistr kovář provádí všechny důležité úkony pro vytvoření velmi speciálních uměleckých děl. To dělá z každého nože jedinečný, speciální a cenný kousek. Mistr kovář garantuje kvalitu svým jménem na každém noži.


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719890 Univerzální nůž Kurosaki Hocho, Santoku
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 310 mm, délka čepele 170 mm, hmotnost 130 g
NOVINKA
8982 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719891 Univerzální nůž Kurosaki Hocho, Bunka
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 305 mm, délka čepele 160 mm, hmotnost 125 g
NOVINKA
8982 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719892 Nůž na zeleninu Kurosaki Hocho, Usuba
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 310 mm, délka čepele 165 mm, hmotnost 160 g
NOVINKA
8982 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719893 Nůž na ryby a maso Kurosaki Hocho, Gyuto
tloušťka čepele 1,5 mm, celková délka 250 mm, délka čepele 120 mm, hmotnost 65 g
NOVINKA
6544 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719894 Nůž na ryby a maso Kurosaki Hocho, Gyuto
tloušťka čepele 1,6 mm, celková délka 275 mm, délka čepele 145 mm, hmotnost 80 g
NOVINKA
7312 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719895 Nůž na ryby a maso Kurosaki Hocho, Gyuto
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 360 mm, délka čepele 210 mm, hmotnost 160 g
NOVINKA
10317 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
719896 Nůž na ryby a maso Kurosaki Hocho, Gyuto
tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 400 mm, délka čepele 240 mm, hmotnost 180 g
NOVINKA
11653 Kč Skladem  

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.