Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Literatura v češtině
Cizojazyčná odborná literatura
Nauka o dřevě
Sochařství a řezbářsví
Obrábění dřeva a výroba nábytku
Tesařství a architektura
Soustružení dřeva
Povrchová úprava a intarzování
Výroba luků a lukostřelba
Stavba lodí
Nářadí
Nože a nožířství
Broušení a leštění
Kůže a šperky
Kovářství a ocele
Tradiční výrobní techniky a design
Výroba dřevěných hraček
Kuchyně
Effilee, das Magazin für Essen und Leben - Heft 18 September/Oktober 2011
Zahrada, příroda a cestování
Hudební nástroje, historie a výroba
DVD
 

Effilee, das Magazin für Essen und Leben - Heft 18 September/Oktober 2011

  zpět na kategorii  
Mit märchenhaften Rezepten lädt die September/Oktober-Effilee ein zu einem Festmahl wie aus 1001 Nacht: Die Tafel wird gedeckt mit Lammkeule aus dem Ofen, Morgenländischen Wachteln, Garnelen-Pastilla, Mouhalabieh, Maamoul und natürlich Mezze.
Außerdem in dieser Ausgabe: Nathan Myhrvold schreibt über die Moderne in der Küche, Sylvia Heinlein war auf Pommes-Tour im Ruhrgebiet, Nika Scheidemandel begleitete einen spanischen Kampfstier von der Arena zum Schlachthof, und Kristian Ditlev Jensen hat das Festival in Roskilde überstanden und dabei gelernt, wie man Brot backt.
Es gibt Open-Air-Küche von Stevan Paul, Dorade von Ingo Holland, eine Gourmet-Reise nach Saint-Malo mit Schauspielerin Marie Bäumer, und im Kochkurs testen Thomas Bühner und Vijay Sapre, ob sich Sterneküche auch zuhause umsetzen lässt.

 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
990092 Effilee, das Magazin für Essen und Leben - Heft 18 September/Oktober 2011
NOVINKA
405 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.