Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Nože Tanganryu Hocho
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra
Nože Nakagoshi Hocho
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Kobo
Nože Ochi Hocho
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty
Speciální japonský sekáček
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD
Nože Zuika Hocho
Nože Kamo Hocho
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry
Nože Ryuzo Hocho
Nože Fukaku-Ryu Hocho
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Nashiji
Nože Tadafusa Hocho
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru«
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru«
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru«
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru«
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru«
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu
Nože Oukoku-Ryu Hocho
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho

  zpět na kategorii  
Tento nůž na zeleninu má originální design Kamausuba. Zakulacený tvar čepele odlišuje tento nůž od klasického rovného tvaru čepele nože Usuba. Tento nůž je kovaný mistrem Hideo Kitaoka a umožňuje krájení zeleniny na plátky tenké jako papír. Mistr kovář se naučil řemeslu od svého otce v mladém věku a nyní je známý svými tradičními japonskými noži. Pro řeznou vrstvu byla použita Bílá papírová ocel. Tato vysoce čistá uhlíková ocel se může velmi jemně brousit a díky tomu lze dosáhnout dosáhnout vynikající úrovně ostrosti. Unikátní vzor Suminagashi je vytvořen celkem z 9 vrstev oceli. Osmiboká rukojeť je vyrobena z dřeva magnólie a je opatřena dutinkou z buvolího rohu. Má také tradiční Machi - drážku mezi čepelí a dutinkou rukojeti. Tento tradiční design (drážka) pochází z japonských mečů, kde byla v tomto místě instalována záštita. Čepel nese ručně rytý podpis mistra kováře. Nůž není odolný proti korozi, tvrdost čepele je 61 HRC a má jednostranně zkosené ostří určené pro praváky.
 
 


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
719919 Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
tloušťka čepele 3,2 mm, celková délka 320 mm, délka čepele 170 mm, hmotnost 165 g
NOVINKA
11653 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.