Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Nože Tanganryu Hocho
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra
Nože Nakagoshi Hocho
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Kobo
Nože Ochi Hocho
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty
Speciální japonský sekáček
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD
Nože Zuika Hocho
Nože Kamo Hocho
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry
Nože Ryuzo Hocho
Nože Fukaku-Ryu Hocho
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Nashiji
Nože Tadafusa Hocho
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru«
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru«
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru«
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru«
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru«
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu
Nože Oukoku-Ryu Hocho
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«

  zpět na kategorii  

Fascinující vzhled čepele tohoto nadčasového moderního kuchyňského nože je vytvořen celkem z 66 vrstev nerezové oceli. Řezná vrstva je vyrobena z VG-10 nerez oceli té nejvyšší kvality, která se vyznačuje vynikající životností hrany. Dokonalý vzhled japonského nože završuje oválná rukojeť ze spáleného stabilizovaného Javorového dřeva, která je zakončena dvěma leštěnými koncovkami z nerezové oceli. Spálený javor vzniká, když je dřevo infikováno různými houbami. Každá jedinečná houba vytváří jiný efekt ve dřevě během přirozeného procesu rozpadu. Pokud je dřevo zachyceno a zpracováno ve správný čas, než začne být měkké, může vytvořit ohromující mozaiku světlých a tmavých oblastí nejčastěji ohraničených tmavými liniemi. Poté je dřevo zcela impregnováno syntetickou pryskyřicí vakuovým tlakovým procesem a díky tomu je  stabilizováno. Všechny modely Prever Hocho mají oboustranně zkosené ostří. Nože se dodávají v dárkové krabičce. Tvrdost 60 HRC, Nože jsou nerezové.



 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
718693 Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
délka čepele 150 mm, tloušťka čepele 1,6 mm, celková délka 260 mm, hmotnost 70 g
NOVINKA
8703 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 
718694 Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
délka čepele 210 mm, tloušťka čepele 1,8 mm, celková délka 350 mm, hmotnost 180 g
NOVINKA
11150 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.