Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Z rukou mistra kováře
Kreativní od mistra řemeslníka
Nože Tanganryu Hocho
Nože Hayashi Hocho s dřevěným pouzdrem
Nože Hayashi Hocho bez dřevěného pouzdra
Nože Nakagoshi Hocho
Ořezávací nůž Tadafusa Hocho Nashiji, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Kobo
Nože Ochi Hocho
Malé univerzální nože Mikihisa Hocho, Petty
Speciální japonský sekáček
Univerzální nůž s brusným kamenem a DVD
Nože Zuika Hocho
Nože Kamo Hocho
Nůž Gyuto, rukojeť z březové kůry
Nože Ryuzo Hocho
Nože Fukaku-Ryu Hocho
Sada nožů Ryuzo Hocho - 2 ks
Univerzální nůž Kumagoro Hocho, Santoku
Sada nožů Mikihisa Hocho - 2 ks
Nože Mikihisa Hocho, Ajikiri
Nože Tadafusa Hocho Nashiji
Nože Tadafusa Hocho
Nůž na zeleninu Kamausuba Hocho
Nože na ryby Nakagoshi Hocho, Sashimi určené pro leváky
Nůž na zeleninu Nakagoshi Hocho, Usuba určený pro leváky
Dělící nůž Nakagoshi Hocho, Deba určený pro leváky
Sady nožů Blazen Ryu-Wa Hocho
Nože na ryby a maso Blazen Ryu-Wa Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Blazen Ryu-Wa Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Blazen Ryu-Wa Hocho, Santoku
Sady nožů Prever Hocho »rukojeť z Javoru«
Nůž na ryby a maso Prever Hocho, Sujihiki »rukojeť z Javoru«
Nože na ryby a maso Prever Hocho, Gyuto »rukojeť z Javoru«
Malý víceúčelový nůž Prever Hocho, Petty »rukojeť z Javoru«
Nůž na zeleninu Prever Hocho, Usuba »rukojeť z Javoru«
Víceúčelový nůž Prever Hocho, Santoku »rukojeť z Javoru«
Sada nožů Yoshimi Kato Hocho - 2 ks
Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
Nože na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Gyuto
Nůž na zeleninu Yoshimi Kato Hocho, Usuba
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Bunka
Víceúčelový nůž Yoshimi Kato Hocho, Santoku
Nůž na zeleninu Tanganryu Hocho, Usuba, rukojeť z Ořechu
Nože na ryby a maso Tanganryu Hocho, Gyuto, rukojeť z Ořechu
Nůž na ryby a maso Tanganryu Hocho, Sujihiki, rukojeť z Ořechu
Nůž na chléb Tanganryu Hocho, rukojeť z Ořechu
Nože Oukoku-Ryu Hocho
Ostré a dobré
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki

  zpět na kategorii  

Tradiční japonské kuchyňské nože od Yoshimiho Kata. Zeť slavného mistra kováře Hiroshiho Kata pokračuje v tradiční kovárně Kanehiro Hamono. Atraktivní damašská struktura se skládá ze 16 vnějších vrstev nerezové oceli a jádrové (řezné) vrstvy z nerez oceli VG-10. Elegantní osmiboká rukojeť ze dřeva Keyaki (japonská zelkova - japonský jilm) je zakončená dutinkou ze dřeva Pakka. Nůž má oboustranně zkosené ostří, je nerezový, tvrdost 60 HRC.

 
Vesnice nože Takefu
Takefu Knife Village je družstvo specialistů na kování čepelí. Udržuje tradici zpracování kovů téměř 700 let. Malá skupina mimořádně zručných mistrů kovářů vytváří ve svých kovárnách v malé vesnici v provincii Fukui omezenou sérii vynikajících nožů. Ručně vyrábějí své výrobky a vytvářejí jedinečné japonské kuchyňské nože vyrobené pouze z nejlepších materiálů.


 


 
Kód zbožíNázev zbožíCenaStavPočet kusů
718487 Nůž na ryby a maso Yoshimi Kato Hocho, Sujihiki
délka čepele 265 mm, tloušťka čepele 2 mm, celková délka 420 mm, hmotnost 175 g
NOVINKA
10978 Kč Objednávka
(3 – 4 týdny)
 

Všechny ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.