Váš nákup obsahuje
 0 produktů v ceně 0 Kč
Nástroje a nářadí Elektrické nářadí Nože Nářadí pro houslaře Materiály Kuchyň Zahrada Odborná literatura
Tradiční nože Hocho
Nože Hocho v západním stylu
Nože pro speciální aplikace
Profesionální celo-ocelové nože
Lovecké a outdoorové nože
Stavebnice nožů
Obsidián
Materiály na výrobu nožů
Nožová ocel
Čepele a polotovary čepelí
Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože
Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy
Čepele pro japonské kuchyňské nože, trojvrstvé.
Polotovary čepelí s černým kovaným povrchem pro japonské kuchyňské nože
Kompaktní čepele pro kuchyňské nože
Damaškové čepele, 15 vrstev
Polotovary čepelí Tadafusa Nashiji
Čepele a polotovary čepelí pro západní nože
Čepele pro japonské lovecké a outdoorové nože
Střenky a ostatní materiály
Bezpečná přeprava nožů
Outdoorové a lovecké sety Morakniv®
Břitvy a příslušenství
Nůžky
 

Čepele a polotovary čepelí pro japonské kuchyňské nože

Tato kategorie obsahuje jak Polotovary čepelí - které nejsou nabroušené a vyleštěné tak i Čisté čepele - které jsou již nabroušené, vyleštěné a připravené k okamžitému použití. Dále také obsahuje jednotlivé typy čepelí jako je např. Santoku - univerzální kuchyňský nůž, Gyuto - nůž na ryby a maso, Usuba - nůž na zeleninu, Sujihiki - nůž na ryby a maso.




Polotovar čepele Ajikiri, 3 vrstvy


NOVINKA


Čepele pro japonské kuchyňské nože, trojvrstvé.


NOVINKA


Polotovary čepelí s černým kovaným povrchem pro japonské kuchyňské nože


NOVINKA


Kompaktní čepele pro kuchyňské nože


NOVINKA


Damaškové čepele, 15 vrstev


NOVINKA


Polotovary čepelí Tadafusa Nashiji